středa 31. srpna 2011

20. 8


Takhle fotka vznikala opravdu vtipným způsobem, nejprve jsme museli najít místo kde fotit (pac upřímně, v naší malé Orlové toho není moc k vidění ;)
Našli jsme síť a malinkaté pole, síť si tam tak byla, visela, opušťěná (jak poetické :D). Bylo by opravdu vtipné, kdybych tu zveřejnila video, jak se do té sítě dostávám, padám, klátím se (kouknětě na boty žejo), ale HLAVNĚ oháním se nad odporným hmyzem zvaný KOMÁR OBECNÝ! grrrrr!
Na sobě mám šaty HM kolekce Conscious(myslím, že nejlepší úlovek léta), boty Baťa
P.S. : se zrzečkou chystáme první GIVEAWAY! Copak byste si přáli hezkého?

Mambule

úterý 30. srpna 2011

Bear baby




Mambule miluje TY červené šaty!!!



Znáte to. Máte dlouhé vlasy a říkáte si "I am bored!" -> jdete a ostříháte si je. 
První den svůj new haircut zbožňujete.
Druhý den jej obhajujete.
A třetí den brečíte že chcete vlastně ten svůj starý haircut zpátky.
Zrzečku inspirovaly fotky z Pull and Bear kolekce, kde mají holky krásné dlouhé vlnité lesklé vlasy!!
(K Pull and Bear -> miluju každičký kousek látky, každou tečku a čárku, každý vzor a každý materiál, každičký tvar v obchodech Pull and Bear !!!)

Stay tuned!


Těšte se na sérii prosluněných, kloboukových, úžasných fotek!
Fotograf- můj bratranec, další jeho fotky můžete najít TADY !

Mambule

neděle 28. srpna 2011

letter time


Vždy jsem byla dopisově zaměřená a neboť si dneska se mnou nemá kdo virtuálně psát (Mambule se zas fláká s chlapem :P ), tak jsem se rozhodla napsat svým erasmáckým kamarádům. Bí, která je v Norsku a Brevisovi, který je v USA. 
Mám ráda zajímavé lidi, hodně.
Good afternoon !

breakfast a lá zrz


Už mi moc chybí můj společný život s Mambulkou. To bývaly na snídani obrovské misky plné jogurtu a půl pytle cornflakes rozmanitých příchutí. Jenže do našeho života nám chybí ještě tak tři týdny, a jelikož se snažím jíst tak nějak normálně abych nebyla jak pneumatika od traktoru, mé dny se řídí heslem: "Správná a dobrá snídaně, základ skvělého dne"
A dneska jdu do dne s úsměvem, jinak hrozí, že mě brzo uložíte do země :D

Good morning, morning !

pátek 26. srpna 2011

Swim!



Plavky New Yorker, Klobouček F&F

Ať si říká kdo chce co chce, já se hrozně moc těším! Na začátku září jedeme s mým Jackem směr Croatia. Chápu, že mezi Vámi budou jak příznivci / nepříznivci této země. (patřím mezi příznivce: na Chorvatsku mě baví jejich příroda, skály v kombinaci s mořem, budovy,  krásné čisté moře, jídlo! kdo by odolal grilované rybě s úžasným chlebem a skvělým salátem?)
Ihned potom, co jsem se dozvěděla, že už 10. 9 se budeme slunit, první reakce byla POTŘEBUJU PLAVKY! Včerejší odpoledne jsem strávila celá upocená  pobíháním po Avionu (obchodní centrum v Ostravě), navíc jsem ještě nakupovala dárky pro maminu, dneska má narozeniny.
Nevěřili byste, že výjma jednoho obchodu (kde jsem si taky plavky koupila) byly plavky FUČ! Musím podotknout, že to byla věru výhodná koupě: horní + spodní díl dokupy 149 korun dámy a pánové!!!
Klobouček určitě znáte z minulých postů, dělá mi společnost celé prázdniny, tak doufám, že se mi bude hodit!

čtvrtek 25. srpna 2011

Join

Neskutečně moc děkujeme Módní unii za zařazení mezi nejlepší české a slovenské bloggery, je to čest!

středa 24. srpna 2011


Chci se sice vystěhovat.
Ale....
:o) i tak ji mám ráda, Ostravu jednu, hlavně když je barevná !!

úterý 23. srpna 2011

Palet

Dneska jsem měla chuť na malou změnu a připravit pro naše úžasné čtenáře překvápko ve formě kosmetického postu, tento je první. Vyfotila jsem přípravky, kterými se maluji každý den a jsem s nimi spokojená, ke každému navíc přidávám svůj komentář a hodnocení. 
Snad se Vám bude post líbit!
Mambule

Make- up je trochu tmavší než jsem čekala, takže jej kombinuju se světlejším a tím docílím nejlepšího efektu. 
3/5

Oblíbila jsem si značku NYC, kterou můžete běžně sehnat v drogerii Rossmann, pudr je úžasný, uvnitř najdete  zrcátko a houbičku, aplikuje se skvěle a není příliš sypký. 
5/5

Snad nejoblíbenější věc, tvářenka, bez ní se doopravdy neobejdu (a taky bez rtěnky). Ten kdo ji nepoužívá tak by měl začít, bude opravdu překvapen! Asi před půl rokem jsem objevila v HM tuhle tvářenku, používám ji půl roku, každý den a jak si můžete všimnout je jí stále dost, takže dlouho vydrží a nanáší se nejlépe štětečkem. 
5/5

Dlouho jsem sháněla oční linky v podobě fixu (používáte raději fix či tekuté linky?) a já šmudla NAŠLA! Sice od prvního použití mi příjdou trochu vyschlé a málo černé, ale když přitlačíte je to hned lepší. 
4/5

Já s řasenkama nikdy neměla problém, snad každá mi sedla a skvěle natočila řasy, tenhle povedený kousek k nim určitě patří. Šteteček je mírně zkroucený a štětinky jsou krátké, používám ji půl roku a potřebuju novou!
4/5

A na závěr to nejlepší. ČERVENÁ RTĚNKA, která mi změnila život (heh), díky ni si aspoň trochu můžu připadat jako smyslná Francouzska. NOSTE ČERVENÉ RTĚNKY!!!
5/5



neděle 21. srpna 2011

Korále na bále


Takže děcka, tenhle je made in Phillipinas, stál 1 euro a je z francouzského festivalu národních tanců (zamotané že?). Na tom festivale jsem vypila hodně moc plechovkové Fanty. Záchod byl úzký. Ale hezký. 


Je focený z dálky, nevím kolik stál, ale mám ho z jednoho malého obchůdku z města Gray u řeky Saone. Ten obchůdek byl ve stylu "udělej si sám", takže já si koupila šňůrku, vatové kuličky, malou matriošku a stříbrné uzavírátko (věci si moc nevyrábím, tudíž opravdu neznám slovník výrobců). Tohle z toho vzniklo.


Ach, zas ta kvalita našeho foťáku :D Tenhle není exotický, ani francouzský, ale je z Tesca za 60 Kč. Ano, zrz si poctivě počkala, až bude ve slevě, a vyplatilo se jí to :o).

Jdu se učit.
No fake, vážně! 
*

sobota 20. srpna 2011

On the boat - houseboat


Naloděná 


Francouzi mají vybraný vkus, škoda že jsou takoví morousi zapšklí


Památek bylo dost, na kole jsme jich stihli ještě víc


Viva la France! (promiň jestli si to pletu se španělštinou, přece jen francouzsky umím tak dvacet slovíček)


Držitelem fotoaparátu byl můj táta, jehož foto styl byl takový, že na vás půl dne zaměřoval, a když už vás přestalo bavit pózovat a začali jste se tvářit jako idiot, cvaknul.


Slabost pro ně!


Držet lano, nepouštět, proud byl silný!


Vlastně jsem si někdy připadala víc na kole než na houseboatu


Jelikož jsme celá rodina lvi, tak se hodně slavilo. Alkohol se podával i nezletilým.


Výrazy mé pubertální sestry byly vždycky tak trošku vybrané.


Kousek Afriky v Port s/ Saone


Dijon !


Ano, můj táta bude mít košile z Dijonu. A ano, jeho dcera (já) umí anglicky, a ano, pomáhá mu v obchodech s dorozumíváním!

Abyste tomu správně rozuměli. Držitelem fotoaparátu byl opravdu můj táta. Je to rodinný foťák. Takže je plný krajinek a mamky. Nechci tady z postu dělat rodinné fotoalbum, tudíž jsem hodila pár fotek, na kterých vypadám jen jako trošku idiot, než jako hodně idiot ( nicméně mohu dát přídavek :D ). Díky za pochopení :o).
Jinak bylo moc fajn, Francouzi jsou děsně konzervativní, plus my jsme projížděli vesnice a tam to bylo ještě stokrát šílenější. Na ulici chcípl pes (slovní hříčka, nikoliv doopravdy), když byla otevřená hospoda, oslavovali jsme to ještě dva dny. Díky pobytu na lodi jsem si zvykla na pavouky, (h)ovada a různou verbeš, na nepořádek mé sestry a vlastně na mou sestru celkově. 

čtvrtek 18. srpna 2011

Paris


Toto video je v podstatě vzkaz pro mého úžasného přítele (říká si Jack), v úterý jsme oslavovali mých 20 let (!!!), dostala jsem snad nekrásnější dárek, dárek, který jsem si přála od doby co jsem jako malá zjistila, že existuje město jménem parííí, a že je to snad nejromantičtější město na světě. A my se tam KONEČNĚ podíváme, na Silvestra, no není to dokonalé? těším se už teď! 
Jdu se učit francouzsky, pac jediné co umím je mona míí, vule vu ku še ave mua (heh) a ž tém!
Pusťte si skvělé video na dobrou noc!

Mambule

neděle 14. srpna 2011



K fotkám někdy ze sebe ráda dělám idiota ;)

Nemůžu si pomoct, ale vždycky když jsem viděla tenhle šátek na nějaké slečně řekla jsem si, jéé uklízečka, ale fakt! Ale jakmile jsem ho zahlídla v obchůdku, vyzkoušela jsem si ho, koukám, že zas tak špatné to není, co myslíte? Zatím jsem šátek venku nevyzkoušela, ale těším se, jak si lidi budou na mě ukazovat posmívat plivat a křičet kde máš koště uklízečko!!!
Krásnou neděli

pátek 12. srpna 2011

Room diary








Jak jsem slíbila přidávám další fotky mého nového pokoje!
Snad Vás to inspiruje ;)

Mambule

sobota 6. srpna 2011

Lacoste se chystá na loď






Moji mámu (ne, není zrzavá po mně) přepadlo shoppingové šílenství. Neboť se chystáme na houseboat do Francie (zítra). Její motto posledních dní (a asi už i života) zní "Čím vím proužků, tím nikoliv víc Adidas, nýbrž outfitů na loď". Chvála bohu za to, že jsou slevy! Jinak by šel náš rodinný rozpočet asi do háje.
Tyhle Lacoste jarmilky jsou jedny z věcí, které mi mamča koupila. Jedny ze TŘÍ VĚCÍ, neboť jsem se vrátila domů až teď, dva dny před odjezdem (což je trošku škoda, neboť bych měla jako moje sestra dvacet nových pruhovaných triček). A já Vám na ně slibuju, že se máte co těšit na francouzský lodní POST !!
A pro dnešek již dost. Jdu slavit dvacetiny, báj *
zrz

pátek 5. srpna 2011

MNR= my new room!


Netušila jsem, že zařizování vysněného pokoje bude taková makačka! Malování (díky tati), nový koberec (prvně jak jsem ho viděla, fuj, ten fakt ne, ale teď jsem překvapivě spokojená), pobíhání po Ikey s papírkem, tužkou a katalogem v ruce, včerejší 4 hodinové skládání nábytku no řeknu Vám UF! Je to za mnou !

Dneska mám skvělou náladu, je úžasné počasí, zítra vyrážíme s mužem na Festival Dokořán (především kvůli Sunflower Caravan, znáte? )
Jo a koupila jsem si kytičku, odteď je to moje království ou yeeeah!

Mambule